انواع اپلیکیشن برای ورود به شهر اینترنتی
نوشته شده توسط : احمد

تعریف کلمه اپلیکیشن چیست؟

کلمه ی Application به زبان فارسی، دقیقا “ابزار کاربردی” ترجمه میشود. یعنی اگر بخواهیم آن را ترجمه مستقیم بکنیم، باید همین کلمه ابزار کاربردی را بکار ببریم. اما در دنیای کامپیوتر و گوشی های هوشمند، به هر نرم افزاری که بتوان آن را روی گوشی موبایل، کامپیوتر، لپتاپ، تبلت یا هر وسیله ای که سیستم عامل داشته باشه نصب کرد، اپلیکیشن گفته میشود. البته از آنجایی که این نرم افزارها، دستیار هایی هستند که کارهای مختلفی را برای ما انجام میدهند، کلمه اپلیکیشن، انتخاب مناسبی است.

بنابراین application دقیقا یعنی برنامه یا نرم افزار. همه ی مواردی که بر روی گوشی اندرویدی خود نصب کرده اید و از امکانات آنها استفاده میکنید، نوعی از اپلیکیشن هستند. اپلیکیشن ها  بر اساس کارهایی که انجام میدهند، دسته بندی های مختلفی دارند. در ادامه تعدادی از این دسته ها را معرفی میکنیم.


انواع اپلیکیشن ها

اپلیکیشن ها برای پاسخ دادن به نیازهای ما و انجام دادن کارهایی که به آنها نیاز داریم ساخته میشوند. چون ما در زمینه های مختلف، نیازهای گوناگونی داریم، اپلیکیشن ها نیز به دسته های متفاوتی تقسیم میشوند. امروزه با پیشرفت بازار آنها، تقریبا در تمامی دسته ها چندین نمونه ی بسیار خوب و عالی وجود دارد.


آب و هوا

آب و هوا

اپلیکیشن های مربوط به وضعیت آب و هوا. این برنامه ها اطلاعات هواشناسی را از پایگاه های معتبر مانند Accuweather دریافت میکنند و طبق زمان بندی روی گوشی اندروید شما نشان میدهند. به عنوان مثال اگر قصد سفر رفتن دارید و باید از آب و هوای منطقه ای اطلاع پیدا کنید، یکی از این اپلیکیشن ها به درد شما میخورد. برنامه هایی هایی مانند دماسنج و زلزله نگار هم میتوانند در این دسته جای بگیرند.


آشپزی و رستوران

رستوران

بازار دستور های پخت و پز و معرفی رستوران ها همیشه پرطرفدار بوده است. در گذشته این آموزش ها از طریق کتاب های آموزشی انجام میشد. اما امروزه تعداد زیادی اپلیکیشن درباره ی نحوه ی پخت غذا، دسر، کیک و غیره وجود دارد.

ما در دوره ی ارائه خدمات آنلاین به سر میبریم. دیگر برای سفارش دادن غذاها لازم نیست تا رستوران مورد علاقه ی خود بروید و برگردید. میتوانید با استفاده از سرویس های مخصوص یکپارچه سازی رستوران ها، غذای مورد علاقه ی خود را به راحتی سفارش دهید. همچنین در زمینه ی معرفی غذاخوری ها و یا کافه های معروف، اپلیکیشن های زیادی معرفی شده است.


آموزش

آموزش

آموزش همیشه از اصلی ترین دغدغه های انسان به شمار میرفته است. با وجود اپلیکیشن های موبایل، آموزش و یادگیری هم آسان تر از همیشه شده است. همه ی برنامه های مربوط به یادگیری در این دسته قرار میگیرند. این نرم افزارها زمینه استفاده از روش های جدید و خلاقانه در آموزش را فراهم کرده اند.

آموزش کنکور، بانکداری، قانون، احکام دین، برنامه نویسی، زبان های مختلف، کودکان، خودرو ها و غیره، از اپلیکیشن هایی هستند که میتوانید در این دسته آنها را پیدا کنید.


ابزار ها

ابزارها

میتوان گفت پر کاربرد ترین اپلیکیشن های ارائه شده برای دستگاه های موبایل در این دسته قرار میگیرند. اغلب نرم افزار های این دسته، میتوانند قابلیت های جدیدی را به گوشی شما اضافه کنند. اپلیکیشن های دسته ابزار از امکانات موجود در گوشی استفاده میکنند تا کارهای مورد نیاز ما را انجام بدهند.

ماشین حساب، چراغ قوه، تبدیل واحد، ضبط صدا، بارکد خوان، تقویم، قطب نما همگی از ابزار ها هستند.


ارتباطی

ارتباط

گوشی های هوشمند ابزار های ارتباطی هستند. یعنی در پایه ای ترین حالت میتوانیم با آنها تماس برقرار کنیم و یا در قالب های مختلف، پیام های تصویری و متنی برای دوستانمان بفرستیم. از این جهت اپلیکیشن های ارتباطی مثل پیام رسان ها و تماس گیرنده ها اهمیت بسیار زیادی در دنیای گوشی های هوشمند دارند.

بعضی از شبکه های اجتماعی که خدمات تماس و پیام را در بستر اینترنت هم ارائه میدهند نیز در این دسته قرار میگیرند.


اخبار و نشریات

اخبار و نشریات

زمانی که هر روز برای خرید روزنامه تا دکه ی روزنامه فروشی میرفتیم گذشته است. با استفاده از اپلیکیشن های قدرتمند خبری میتوانید در هر لحظه از همه ی اخبار مهم روز با خبر شوید. بعضی از این نرم افزار ها توانایی نشان دادن اخبار از چندین منبع مختلف را دارند

شهرنت شبکه اجتماعی خرید و فروش کالا و خدمات. شهرنت فروشگاهی به وسعت شهر شماست. در اپلیکیشن شهرنت شما می توانید با تولید محتوا و به ازای لایک و کامنت های دریافتی خود درآمد مستقیم ریالی داشته باشید.


شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی

در شبکه های اجتماعی کاربران میتوانند با ساخت حساب کاربری، با بقیه ی مردم در ارتباط باشند. میتوانند پیام بفرستند و لحظات زندگی خود را به اشتراک بگذارند. شبکه های اجتماعی به شدت پرطرفدار هستند. از نمونه ی شبکه های اجتماعی که در ایران میشناسیم میتوان به تلگرام، اینستاگرام و فیسبوک اشاره کرد.

شبکه های اجتماعی زیادی تا کنون ساخته شده که نحوه عملکرد آنها با یکدیگر متفاوت است. مثلا در اینستاگرام پست های تصویری به اشتراک گذاشته میشوند. بعضی از آنها هم مخصوص افراد خاصی هستند. برای نمونه، شبکه ی ۵۰۰PX مخصوص عکاسان حرفه ای است.


فیلم و عکس

عکاسی

تماشا و ثبت عکس و فیلم از سرگرمی های روزمره ی همه ی کاربران موبایل به شمار میروند. با قوی تر شدن دوربین گوشی های هوشمند و ارتقای سخت افزار آنها، اکنون میتوان انواع عکس و فیلم را بر روی گوشی ها تماشا کرد. حتی کاربران میتوانند محتوای چند رسانه ای خود را ویرایش کنند و به نتیجه ی دلخواه خود برسند.


موسیقی

موسیقی

گوشی های هوشمند امروزی در زمینه ی پخش موسیقی پیشرفت های قابل توجهی داشته اند. تا جایی که بعضی از مدل های موبایل ساب ووفر و توییتر داخلی دارند! پس نیاز به پخش کننده های قدرتمند و با کیفیت احساس میشود. در این دسته از اپلیکیشن ها میتوان پخش کننده ها و ویرایش کننده های موسیقی را پیدا نمود.

شهرنت شبکه اجتماعی خرید و فروش کالا و خدمات. شهرنت فروشگاهی به وسعت شهر شماست. در اپلیکیشن شهرنت شما می توانید با تولید محتوا و به ازای لایک و کامنت های دریافتی خود درآمد مستقیم ریالی داشته باشید.


ورزشی

ورزشی

تلفن هوشمند ما همیشه همراه ماست. از این جهت میتواند در بسیاری از موارد راهنمای ما باشد. یکی از این موقعیت ها ورزش کردن است. با نصب اپلیکیشن های ورزشی میتوانید یک مربی را در جیب خود داشته باشید. برنامه های ورزشی میتوانند همه ی فعالیت های شما را بررسی کنند و برای سلامت شما برنامه مناسبی ارائه دهند.

استفاده از برنامه های ورزشی، با ظهور گجت های پوشیدنی به تکامل بسیار بیشتری رسیده اند. میتوانید مقاله بررسی گجت های پوشیدنی را در برنامه چی بخوانید.





:: بازدید از این مطلب : 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 20 فروردين 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: